Aktuelt

Aktuelt fra Kundalini - Netværk og Information


NB! Pt. udsendes medlemsblad ikke, og aktiviteterne er begrænset til lejlighedsvise møder, derfor opkræver vi ikke kontingent for øjeblikket. 


Abonnér på nyt fra denne hjemmeside

På  undersiden med titlen Abonnér vil der løbende blive meddelt, når der bliver tilføjet nyt på hjemmesiden, det være sig artikler, begivenheder, kort nyt eller andet.


 RSS-ikon. Her er det ikke aktivt - hvis du klikker på det, får du blot billedet at se i et nyt vindue, men på Abonner-siden, kan du koble dig på en RSS-kanal for Kundalini Netværk & Information.

Du kan modtage nyt via RSS (Real Simple Syndication) enten direkte i din browser eller ved at oprette og lære at bruge en RSS-læser.

Du tilmelder dig RSS-kanalen ved at klikke på teksten 'Abonner på indlæg' efter RSS-symbolet på nævnte underside Abonner.

Her er et link til en artikel om RSS! ... og her er Wiki!


... eller få nyt pr. mail

En mere gammeldags, men stadig brugbar løsning: Meld dig til nyhedsmail: Klik for mail til Skye Løfvander


Gamle medlemsblade

Gamle medlemsblade ligger nu i Artikelbasen!

Nu ruller valsen ikke længere i det gamle trykkeri, men vi fik da sendt 60 numre af medlemsbladet Kunda*Linien på gaden - 4 om året i 15 år - og det har - synes vi selv - ikke været helt meningsløs formidling. 

Det er ikke utænkeligt, at der vil oprettes en blog, hvor nye artikler kan nå publikum, men indtil videre er der lagt smagsprøver ind i artikelbasen

Medlemsblade fra både 2010, 2009, 2008 og 2007 som .pdf-filer. 

Det er kompakt formidling, hvilket også betyder, at det kan tage noget tid at indlæse filerne.


Bliv salonfæhig i Kundalini Netværk!

Det højere selskabsliv folder sig ud i byens bedste salon med ’vidtløftige’ og raffinerede oplæg, dialoger og debatter. 

Netværkets salon er et uformelt forum, som vi gerne vil bevare levende for fri udveksling i en atmosfære, som både skal være tryg og berigende.

Info: Skye, 20 97 07 01

Salonaftenerne er åbne for alle. Vi har fokus på udveksling af erfaringer og indsigter. 

Undertiden er der oplæg om et emne, enten ved egne kræfter eller udefrakommende. 

I særlig grad gør vi os umage for at skabe et rum for nye ’kundalinister’, som har brug for at dele oplevelser med andre, der har prøvet noget lignende.


Læger og Kundalini

Der er ofte forespørgsler på læger, hvor man uden fare for at blive kørt afsted i den blå vogn, kan inddrage kundalini i sin symptombeskrivelse. Det er blevet oprettet et netværk af spirituelt orienterede læger. De kan findes på dette link.


MVH Skye

Undersider (1): Abonnér!
Comments