Aktuelt‎ > ‎

Abonnér!


Læger og Kundalini

indsendt 27. okt. 2010 03.03 af skye lofvander

Der er ofte forespørgsler på læger, hvor man uden fare for at blive kørt afsted i den blå vogn, kan inddrage kundalini i sin symptombeskrivelse. Det er blevet oprettet et netværk af spirituelt orienterede læger. De kan findes på dette link.

Gamle medlemsblade

indsendt 27. okt. 2010 02.35 af skye lofvander

Gamle medlemsblade ligger nu i Artikelbasen!
Nu ruller valsen ikke længere i det gamle trykkeri, men vi fik da sendt 60 numre af medlemsbladet Kunda*Linien på gaden, og det har - synes vi selv - ikke været helt meningsløs formidling. 
Det er ikke utænkeligt, at der vil oprettes en blog, hvor nye artikler kan nå publikum, men indtil videre er der lagt smagsprøver ind i artikelbasen: 
Medlemsblade fra både 2010, 2009, 2008 og 2007 som .pdf-filer. 
Det er kompakt formidling, hvilket også betyder, at det kan tage noget tid at indlæse filerne.

Videoer tilføjet

indsendt 27. okt. 2010 02.23 af skye lofvander

Videoer med og om Itzhak Bentov er tilføjet på denne side!
Itzhak Bentov er forfatter til bogen Det Vilde Pendul, Borgen 1982. Den har sat et stort præg på den spirituelle subkulturs forsøg på at forene egen begrebsrammer med naturvidenskaben. Bentov fik stor betydning for forståelsen af Kundalini, da han opstillede en model for, hvordan den fysiologiske del af processen kunne tænkes at fungere, og hvordan den spejler sig i kropsoplevelser og sjæleliv. Gennem samarbejdet med psykiateren Lee Sannella har han spillet en vigtig rolle for en moderne forståelse af et begreb med rødder i en anden tid og kultur, men med universel betydning.

Få et praj, når der tilføjes nyt på siden

indsendt 27. okt. 2010 02.12 af skye lofvander   [ opdateret 27. okt. 2010 02.23 ]

På denne underside med titlen Abonner vil der løbende blive meddelt, når der bliver tilføjet nyt på hjemmesiden, det være sig artikler, begivenheder, kort nyt eller andet.
Du kan modtage nyt via RSS (Real Simple Syndication) enten direkte i din browser eller ved at oprette og lære at bruge en RSS-læser.
Du tilmelder dig RSS-kanalen ved at klikke på teksten 'Abonner på indlæg' efter RSS-symbolet ovenfor.

1-4 of 4